Toimitustavat Tarjoamme laajan valikoiman toimitusvaihtoehtoja, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan:

  • Nouto Matkahuollosta, Siwasta tai Valintatalosta

Tilauksesi toimitetaan antamasi toimitusosoitteen perusteella lähimpään Matkahuoltoon, Siwaan, Valintataloon tai muuhun Matkahuollon Pakettipisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Noutaessasi lähetystä ota mukaan henkilöllisyystodistus.

  • Nouto Postista

Voit noutaa tilaamasi tuotteet Postin palvelupisteestä. Saat ilmoituksen paketin saapumisesta tekstiviestillä. Voit seurata paketin kulkua Postin lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiisi kun olemme lähettäneet tilauksesi. Noutaessasi lähetystä ota mukaan henkilöllisyystodistus ja Postin lähetystunnus.

  • Postin kotiinkuljetus

Helppo tapa saada tilaamasi tuotteet suoraan kotiovelle tai haluamaasi osoitteeseen. Suurikokoiset tuotteet toimitetaan aina perille toimitusosoitteeseen. Ennen kotiinkuljetusta Posti ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse, jotta sopivin jakeluajankohta voidaan määritellä. Posti suorittaa kotiinkuljetuksia suuremmissa kaupungeissa arkisin klo 9–21 välisenä aikana. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille arkisin klo 14 mennessä.

Noutopiste Meillä on myös noutopiste, joka on auki sopimuksesta ma-pe klo 8-16. Osoite on Martinkyläntie 67, 01720 Vantaa. Sovi noudosta meilitse tai puhelimitse 044 780 4409. Toimitusaika Kun tuote on varastossa, tilaus lähetetään tilauspäivää seuraavana arkipäivänä ja se saapuu perille 1-2 arkipäivässä. Jotkin tuotteet ovat tilaustuotteita ja näiden tuotteiden toimitusaika on määritelty tuotetietojen yhteydessä.

Kuljetusvakuutus Vakuutamme kaikki toimittamamme lähetykset. Jos huomaat pakkauksessa vaurion ennen sen avaamista, ilmoita siitä heti kuljettajalle. Jos olet avannut paketin ennen vaurion toteamista, ilmoita vauriosta heti asiakaspalveluumme.

Kansainväliset tilaukset Suomen lisäksi toimitamme tilauksia myös ulkomaille noin 180 maahan. Maakohtaiset tiedot löytyy Postin sivuilta Postin maakohtaiset tiedot.