Palautukset

 

Ostosten palauttaminen on helppoa ja vaivatonta!

  • Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus paitsi asiakkaan tilauksesta valmistetuilla tuotteilla
    • Palautuksen postikulu jää Sinun maksettavaksi
    • Tilauksen tai palautettujen tuotteiden hinta korvataan tilauksen maksutavan mukaisesti joko pankkitilillesi tai luottokorttitilillesi

Voit palauttaa tai vaihtaa käyttämättömän tuotteen

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostoksiisi. Stylework Finlandista ostaminen on turvallista, ja asiakkaillamme on aina Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta, mikäli tuote on käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa sen vastaanotit ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat (myös pakkaus ja käyttöohjeet) ovat tallella. Palautettava tuote pitää olla pakattu alkuperäiseen kuljetuspakkaukseensa tai vastaavaan. Tilauksen tai palautettujen tuotteiden hinta korvataan tilauksen maksutavan mukaisesti joko pankkitilillesi tai luottokorttitilillesi.

Ilmoita meille palautuksesta

Kun haluat palauttaa tuotteen, ota aina ensin yhteyttä meihin. Lähetä meille sähköposti info@styleworkfinland.fi. Annamme palautusohjeet paluupostissa. Ilmoitathan tilinumerosi, jotta voimme palauttaa rahat tilillesi. Pakkaa tuotteet samalla tavalla kuin ne oli pakattu vastaanotettaessa ja vie paketti lähimpään postitoimipaikkaan. Palautuksen postimaksu jää Sinun maksettavaksi paitsi jos palautukseen johtanut syy on rikkoutunut, viallinen tai väärin toimitettu tuote. Hyvitys maksetaan Sinulle heti, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetun tuotteen kunnon.

Tuotteen vaihto toiseen

Voit halutessasi vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen. Lähetä meille sähköposti info@styleworkfinland.fi osoitteeseen ja kerro miksi haluat tilaamasi tuotteen vaihtaa ja mihin tuotteeseen haluat sen vaihtaa. Palauta tuote normaalina asiakaspalautuksena. Kun palautus saapuu meille, käsitellemme vaihdon automaattisesti. Jos uusi tuote on halvempi kuin alkuperäinen tuote, palautamme ylimääräisen summan ilmoittamallesi tilille. Jos taas uusi tuote on kalliimpi, olemme Sinuun yhteydessä, jotta voimme sopia maksutavan.

Vahingoittunut tuote

Jos tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, ota valokuvat sekä pakkauksesta että tuotteesta ja lähetä kuvat ja tiedot tilauksestasi osoitteeseen info@styleworkfinland.fi. Pystymme näin tekemään vahinkoilmoituksen kuljetusvauriosta puolestasi ja voimme lähettää Sinulle korvaavaan tuotteen nopeammin. Säilytä aina vahingoittunut kuljetuspakkaus. Olethan kaikissa ongelmatapauksissa yhteydessä meihin info@styleworkfinland.fi.

Väärä tai viallinen tuote

Jos olemme epähuomiossa lähettäneet Sinulle väärän tai viallisen tuotteen, olethan heti yhteydessä meihin info@styleworkfinland.fi. Pystymme näin sopimaan palautuksesta sekä varmistamaan, että saat korvaavan tuotteen mahdollisimman pian.